/ Allmänt /

Mycket funderingar

Som rubriken säger så är det mkt funderingar just nu. Hade behövt ut o springa för att rensa hjärnan, men klockan rann iväg + hade en liten son som inte riktigt kom till ro. Känner stor glädje över att återfunnit en vän till familjen som var ur vårt liv de senaste tre åren. Denna människa är helt underbar och ger energiboost till vårt liv och Kim har funnit en andra mamma :). Om du läser detta så vet du vem du är. Det kändes som att vi träffades häromdagen trots att det var så länge sedan. E glad över att du mår väl och vill sprida glädje och galenskap i vårt liv igen.

Samtidigt känner jag lite sorg och saknad efter en annan. Vet att jag har en del i den förlusten, men känner att just nu orkar jag inte riktigt ta tag i detta, vet att jag måste, men måste landa i mig själv. Det händer så mkt i mitt och vårat liv just nu att tiden inte riktigt räcker till för det där jobbiga.

Har kommit långt i min hälsoresa, många kilon tappade och bara ca 8 kvar. Har börjat springa igen och det är som godis för min själ. Igår syndade jag med några godisbitar + 90 % mörk choklad. Idag blev det två bitar mörk choklad och 1 geleråtta +2 lakrisbitar. Hade ett sjukt godissug för en stund sedan, hade lätt kunnat äta upp ett godispåskägg, men jag åt lite keso, äpple och ägg och nu har jag borstat tänderna och suget är väck. Såna där jobbiga sockermissbruk grejer som man är stolt över när man övervinner. Snart intas sängen, båda sötnosarna sover, lite nattsömn behövs innan de små gör tidig morgon.

Kanske blir det en löprunda imorgon, vem vet, får se vad jag orkar och hur dagen blir.

Nej, toaletten och sen sängen. Dyker ned i en bok en stund och hoppas det kan skingra tankarna en stund. Sussa sött och fortsatt trevlig påsk :)