/ Allmänt /

Höst å förkylning

Så kom den där förkylningen som jag inte ville ha. Började med halsont i fredags å under helgen gick det över i rejäl nästäppa å massa snor. Helt otroligt hur mkt snor det kan finnas i en näsa. Loa e lika snorig han, men inte så värst påverkad. Det som stör honom mest är nog alla tänder som poppar upp i munnen. Aptiten är fortfarande inte på topp å det är en del gnäll.
 
Vilken helg det har varit, vädret har varit fantastiskt. Lördagen spenderades mestadels inne o på shopping men söndagen var vi ute en del. En fika med grannen o sen en helt oplanerad dejt på lekplatsen med nästa granne. En riktigt skön å avslappnad söndag med massa tjöt om allt mellan himmel å jord. E guld att ha så underbara grannar. Kram på er, ni vet vilka ni e 😊.
 
Snoret har ju satt stopp för träning, så det har blivit promenad nu mån-tis, tankat massa d-vitamin å njutit av det härliga höstvädret. Å lilleman har fått vädra sin näsa med. 
 
Idag kopplas äntligen våra accumulatortankar in, så slipper vi elda så ofta. En bra investering helt enkelt.
 
Får fortfarande skön feedback på cirkelträning vi hade i onsdags, så kul när folk kommer fram å säger det. Självförtroendet får sig verkligen en skjuts.
 
Ett blandat inlägg om allt mellan himmel å jord. Glöm inte min rabattkod här: http://worldofshape.com/#THERESEJ så får du 10 % rabatt på ett program eller om du köper ngt i deras webshop.
 
Bjuder på en härlig höstbild från promenaden.
 
 
 Ha en fortsatt fin tisdag!